Oranjevereniging Beatrix

Serooskerke

Koninklijk nieuws

25 mei 2022

 • Lintjesregen 2022
  3025 burgers koninklijk gedecoreerd vanwege bijzondere verdiensten voor de samenleving. De Algemene Gelegenheid voor het uitreiken van Koninklijke onderscheidingen (de Lintjesregen) vindt dit jaar plaats op dinsdag 26 april. Dit is, zoals gebruikelijk, de laatste werkdag voor de verjaardag van Zijne Majesteit de Koning.
 • Koningspaar biedt diner aan ter gelegenheid van aantreden nieuw kabinet-Rutte IV
  Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima hebben dinsdagavond 29 maart op Paleis Huis ten Bosch een diner aangeboden aan alle bewindspersonen van het kabinet-Rutte IV en hun partners, ter gelegenheid van het aantreden van het nieuwe kabinet. Het diner vond plaats in de Oranjezaal van Paleis Huis ten Bosch.
 • Koning Willem-Alexander, Koningin Máxima, Prinses Beatrix en minister-president Rutte bij uitreiking Four Freedoms Awards 2022
  Koning Willem-Alexander, Koningin Máxima en Prinses Beatrix zijn donderdag 21 april 2022 aanwezig bij de uitreiking van de Four Freedoms Awards in de Nieuwe Kerk in Middelburg. Minister-president Mark Rutte reikt de International Four Freedoms Award uit aan Sviatlana Tsikhanouskaya, leider van de democratische beweging in Wit-Rusland. 
 • Rinnooy Kan onderzoekt vragen over Koninklijk Huis in de zaak Poch
  Prof. dr. A.H.G. (Alexander) Rinnooy Kan gaat onderzoek doen naar aanleiding van vragen in de Tweede Kamer over het Koninklijk Huis in de zaak tegen de heer J.A. (Julio) Poch. Naar aanleiding van een motie van de Tweede Kamer heeft minister Grapperhaus van Justitie en Veiligheid besloten hiertoe een commissie in te stellen onder leiding van de heer Rinnooy Kan. Dat schrijft de minister vandaag in een brief aan de Tweede Kamer.
Inschrijven
Generated with MOOJ Proforms Basic Version 1.3

Schrijf je team in voor de Stroskamp! Let op! Een team bestaat uit minimaal 6 personen. 

Schrijf je in voor de zeskamp (minimaal 6 personen)!

Schrijf je in als lid van de Oranjevereniging!